Onze liefde voor Italië is terug te vinden in onze heerlijke en eerlijke verse producten, zonder E-nummers of toevoegingen, alle gerechten worden in onze eigen keuken bereidt door Peter die met veel plezier een heerlijke Italiaanse maaltijd op tafel zet.

Peter kookt al 13 jaar alleen maar Italiaanse gerechten en dat was voorheen in ons eigen privé restaurantje in onze achtertuin – de Trattoria die hij zelf gebouwd heeft – waar onze vrienden en familie bijna elk weekend komen eten. Daar heeft hij ook zelf een houtgestookte pizza oven gebouwd en toen begonnen de Pizza Parties. Afgelopen zomer hebben we zijn verjaardag in de achtertuin gevierd met 40 vrienden en familie die aan lange tafels zaten te genieten van antipasti schalen, een bord vol heerlijke pasta en een heerlijk toetje door mij gemaakt, een écht Italiaans familie feest.

De meeste mensen hebben een roman naast hun bed liggen maar Peter heeft een anderhalve meter hoge stapel Italiaanse kookboeken daar staan waar hij nog even wat ideeën uit wil halen voor het slapen gaan om weer iets nieuws uit te proberen.

Mijn naam is Marjan en maak graag lekkere taarten en toetjes. Ik heb een aantal jaren in de horeca en catering gewerkt, daarna op kantoor maar het kontakt met de klanten spreekt mij toch wel heel erg aan en juist omdat we zulke heerlijke en mooie producten verkopen.

Wij gaan graag naar Toscane waar we net buiten San Gimignano een geweldig hotel gevonden hebben ~ Hotel Sovestro ~ waar we heerlijk verwend worden en daarvanuit dagtripjes maken naar de mooie andere steden en omgeving.Nu hebben we Toscane naar IJsselstein gebracht zodat u mee kunt genieten van al deze lekkernijen.

 

Wij zijn het adres voor een ongekend assortiment geïmporteerde Italiaanse producten om van te genieten. Van voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht tot aan iets lekkers bij de koffie, kado artikelen en kadobonnen kunt u bij ons vinden.